Ο Φάνης Ταρνατώρος, πρώην έφορος της μεγάλης ομάδας του Άρη, αναφέρθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ARENA FM 89,4» για τις αποδοκιμασίες του κοινού προς τον Διαμαντίδη, τη σύγκριση με τον Νίκο Γκάλη, αλλά και το μέλλον των «κιτρινόμαυρων» με τον κ. Λάσκαρη.

Ο άλλοτε μάνατζερ και στέλεχος της ομάδας μπάσκετ του Άρη δήλωσε αναλυτικά στο ραδιόφωνο:

«Είδα τον αγώνα Άρη-Παναθηναϊκού, στον οποίο νίκησε ο Άρης. Άνοιξα αμέσως μετά κάποιες ιστοσελίδες, όχι όλες και νόμιζα ότι το ματς διακόπηκε και δεν το κατάλαβα. Έγραφαν μόνο για τις αποδοκιμασίες και τις ύβρεις κατά της μητέρας του Διαμαντίδη, που ήταν απαράδεκτες, αλλά αυτά συμβαίνουν στα γήπεδα. Καταδικάζω όσους βρίζουν τη μάνα του άλλου, γιατί βρίζουν τη δική τους, αλλά και τη μάνα του Γκάλη έχουν βρίσει και όλων των μεγάλων παικτών, όπως ο Διαμαντίδης.

diama.jpg

Λυπάμαι γι αυτό που έγινε, αλλά σε μια μάχη, ο κόσμος αντιδρά διαφορετικά. Τι ήρθε ο Διαμαντίδης να τους κάνει μέσα στο σπίτι τους; Δεν ήρθε να τους… νικήσει; Ε, πώς να ελέγξεις την αντίδραση; Όταν έβριζε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού την μάνα του Σπανούλη, ασχολήθηκε κανένας τόσο πολύ; Δε νομίζω…

Ο Διαμαντίδης είναι μεγάλος παίκτης, πρόσφερε πολλά στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική, αλλά δεν είναι Γκάλης, ούτε μπορεί να τον φτάσει. Έναν έβγαλε το εργοστάσιο, τον Γκάλη και έκλεισε. Δεν βγαίνει άλλος και όπως λένε οι Ιταλοί «το μοναδικό, είναι ξεχωριστό, αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα με τον Γκάλη και όλους τους υπόλοιπους παίκτες.

laskaris.jpg

Ο Άρης βαδίζει καλά με τον κ. Λάσκαρη, αλλά επειδή πλησιάζει προς την κορυφή, έχει κόσμο απαιτητικό και μετά από δύο χρόνια θα αρχίσουν τα σχέδια για πιο ψηλά. Να είναι έτοιμος ο κ. Λάσκαρης, γιατί ο κόσμος του Άρη έμαθε την ομάδα να πρωταγωνιστεί και επέστρεψε στο γήπεδο τώρα που τα πράγματα αρχίζουν να γίνονται όπως πρέπει»

Πηγή sport24.gr

Advertisements